FILM

Vi erbjuder en brett spektra av filmtjänster och levererar allt ifrån utbildningsfilmer och instruktionsvideos till verksamhetspresentationer och kampanjfilmer

Verksamhetspresentation

Att presentera sin verksamhet med rörlig bild är den givna starten av varje tydlig företagspresentation. Att dessutom kunna visa upp miljöer utan att behöva vara på plats gör inte saken sämre. 

Produktpresentation

Att lägga in en kort presentation av en produkt ihop med foton på webben blir allt vanligare och ger mottagaren en tydlig bild av produktens styrkor och vilka problem den löser. 

Utbildning

Med film kan man göra de flesta ämnen både tydligare och enklare att förstå. Vi hjälper dig skapa engagerande och lättillgängliga filmer som stimulerar inlärning. Oavsett om det handlar om att utbilda anställda eller förklara komplicerade koncept för en bred publik, är film det perfekta verktyget för att göra kunskap minnesvärd.

Kampanj

Vi hjälper dig att skapa kampanjfilmer som tar ditt varumärke till nya höjder. Filmen ökar varumärkeskännedom, genererar försäljning och skapar en starkare koppling med din målgrupp. Låt oss vara din partner för att göra din marknadsföringskampanj minnesvärd och effektiv.

Drönarvideo & foto från ovan

Att få ett fågelperspektiv kan i bland vara helt avgörande för att ta din visuella presentation till nya höjder. Oavsett om det är för marknadsföring, evenemangs-dokumentation eller att utforska platser på ett nytt sätt, ger vår drönarfilmning dig möjligheten att skapa enastående visuella berättelser. 

Animerat

Ibland kan det vara en utmaning att förmedla ett budskap på ett klart och tydligt sätt. Men med hjälp av animeringar som kompletterar din berättelse blir detta enklare än någonsin.

© Copyright – MEBIA