OFFTRAIL från MEBIA

En idé är som ett litet frö som beroende på förutsättningar växer olika snabbt. Idén till konceptet OFFTRAIL grundar sig i ett raseriutbrott som Martina Lindberg stod för efter en orienteringstävling för några år sedan. Hon kom i mål, slängde kartan på marken och sa “jag önskar jag hade någon framför mig i skogen som kunde orientera åt mig, jag är ju knappt trött”.

Det lilla fröet fick lov att gro under en lång period innan förutsättningarna var tillräckligt goda för att skjuta i höjden och blomma ut. OFFTRAIL ägs och drivs av MEBIA i samarbete med en lokal orienteringsförening på respektive ort. I Borås drives det i samarbete med Elfsborg SOK. Konceptet bygger på att man som utövare får en guidad tur i skogen och man väljer själv om man vill medverka i promenadgruppen, jogging-gruppen eller löpargruppen.

Förutom utvecklingen av själv konceptstrukturten har MEBIA producerat grafisk profil, hemsida, webbaserat medlemshanteringssystem, trycksaker och film. Det är vårt breda kompetensområde som gjort OFFTRAIL möjligt och visar tydligt att MEBIA är en komplett media-partner.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply