Köksvägen till drömprojektet

Att Strömsdal Kök & Interiör tillverkar kök av god kvalitét har sedan länge varit känt och det är kanske också därför de lyckats locka kunder till sin köksutställning i skogen i Gånghester utanför Borås. Men nu var det dags att ta ytterligare ett steg och faktiskt lyfta fram företagets andra stora styrka, det personliga mötet. MEBIA fick frågan om att skapa en film som beskriver flödet från idé till färdigt kök och givetvis var vi inte sena på att tacka ja.

Vi insåg att detta skulle bli lite av ett drömprojekt där vi skulle skapa att från grunden. Manus skulle skrivas. Vi skulle få filma såväl personer och maskiner i rörelse och statiska miljöer. Vi skulle få använda vår “slider” mycket för att göra mjuka, svepande filmklipp. Vi skulle få ragga statister och ordna med rekvisita för att sedan avsluta det hela med att färdigställa filmen med såväl musik som speakerslinga.

Skulle ni dessutom ha vägarna förbi Strömsdal på väg mot Gånghester kan ni observera att vägskylten är väldigt ren. Den tvättade vi nämligen noggrant inför inspelningen.

Over and out!

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply